Om Os

Slikhuset Rudkøbing den gode smag for alle

Vi arbejder hårdt for at sørge for den bedste kvalitet inden for Naturslik.

”Slikhuset Rudkøbing” Ligger på Østergade 51. Her sælger vi naturslik og lakrids- og frugtstænger, og der er 108 forskellige og der kommer flere og flere slags naturslik, som fx tørret frugt, nødder og chokolade.

Vi begyndte, da vi for mange år siden begyndte at sælge håndmalede lys på messer og markeder – blandt andet på Øhavsmarkedet i Rudkøbing om sommeren. På messerne mødte vi en svensk mand, der solgte naturslik.

Vi kunne jo godt se, hvordan det gik. Det gik rigtig godt for ham. Og han nåede dertil, hvor han ikke kunne holde til det mere, og så spurgte han os, om vi kunne tænke os at overtage firmaet. Det sagde vi ja til lige med det samme, siger Helle Hjortshøj.

Det er tre år siden, at Vi overtog firmaet Nora Snack. Virksomhedens naturslik bliver produceret i Sverige – og der er, som navnet afslører, ikke mange e-numre i det svenske naturslik.

Alle farver og smagsstoffer er udtrukket fra frugter og planter. Så der er ikke noget syntetisk i det. Der er kun ét e-nummer i, og det er forhold til holdbarheden. Der er også en mere begrænset mængde sukker i. Så det er sundere.

Vores Virksomhed

Slikhuset-Rudkøbing den gode smag

Vi er selv glad for at spise naturslik, blandt andet fordi vi mener, det giver en anden mæthedsfornemmelse end syntetisk slik.

En gang imellem kan vi godt lide et stykke almindelig vingummi, men det er hovedsageligt naturslik, vi bruger derhjemme.

Vi har set frem til at åbne butikken. Livet på landevejen kan være hårdt, så derfor glæder vi os over at have en fysisk butik.

Det er hårdt foros køre på messer hver eneste weekend. Så vi blev enige om, at hvis vi kunne finde et passende butikslokale, skulle vi prøve det af at åbne en butik.

Slikhuset Rudkøbing Kommer stadig på messer som i kan se under vores kalender.

Pære Lakris Stropper en kasse

Pære Lakris Stropper 50cm en kasse 60 stk